SLUIT MENU

Belgische freelanceplatformen overgenomen door Jellow

Met overname versterkt Jellow zijn marktpositie.

Het on demand freelance platform Jellow heeft twee Belgische platformen Ikzoekeenfreelancer.com en Ikbeneenfreelancer.com overgenomen. Met deze overname versterkt Jellow zijn positie in de Belgische markt. Jellow is 100% eigenaar van de platformen.

“De gesprekken met Ikzoekeenfreelancer.com en Ikbeneenfreelancer.com zijn een jaar geleden gestart, en ronden we nu af in een periode waarin projectmatig werken en de behoefte aan freelancers in een stroomversnelling is gebracht” vertelt Lars Evers, co-founder Jellow. “Beide platformen hebben een groot netwerk met freelancers en opdrachtgevers in België, die nog niet aangesloten zijn bij Jellow. Door de overname van de platformen is Jellow in België nog beter in staat om opdrachtgevers en freelancers direct met elkaar te verbinden.”

Ankie Duis, voormalig eigenaar Ikzoekeenfreelancer.com en Ikbeneenfreelancer.com: “Onze freelance platformen zijn in eerste instantie een uit de hand gelopen hobby, wat heeft geresulteerd in een prachtig mooi netwerk van freelancers en opdrachtgevers. Wij zien dat Jellow ook de Belgische markt in een snel tempo aan het veroveren is, wat zou inhouden dat we moeten concurreren. We hebben daarom besloten om te verkopen, zodat er één solide freelance platform kan ontstaan. Door deze overname hebben freelancers nog meer kans op goede opdrachten en kunnen opdrachtgevers direct in contact komen met de juiste freelancers.”

Jellow

Jellow, momenteel actief in België en Nederland,  is een on demand freelance platform met een freelance pool van ruim 42.000 specialisten in de vakgebieden marketing, sales, communicatie, design, development, HR, finance en management. Bij Jellow kunnen opdrachtgevers direct contact maken met de beste en beschikbare freelancers die zij nodig hebben. Zowel in België als in Nederland heeft mediagroep Mediahuis een participatie in Jellow.

Redactie / Rédaction / Editors NextConomy Bekijk alle berichten van NextConomy