Monard Law

Wendbaarheid en flexibiliteit op de arbeidsmarkt zijn niet meer weg te denken uit het hedendaags economisch debat. Zowel ondernemers, freelancers, werknemers en overheden stellen zich vragen bij hoe zich het best te organiseren in deze snel veranderende wereld.

Monard Law werkt met een hart voor haar klanten. We zullen hen op alle mogelijke manieren adviseren, bijstaan en ontzorgen. We zijn een ware ‘compagnon de route’ die meedenkt, vooruitkijkt, leidt en inspireert. We gaan altijd tot het uiterste en werken grondig, snel en eerlijk naar een oplossing toe.

Monard Law wil meer zijn dan louter een juridische dienstverlener. Wij streven ernaar om een trusted advisor te zijn voor onze klanten. Wij zullen in de eerste plaats u, uw bedrijf, uw producten en uw doelstellingen leren kennen en begrijpen.

Monard Law denkt altijd in de eerste plaats aan de klant. Steeds meer klanten schakelen ons kantoor dan ook in omdat zij op zoek zijn naar een structurele samenwerking.

In 2020 blaast Monard Law 30 kaarsjes uit. In die tijd zijn we uitgegroeid tot een full-service kantoor met meer dan 20 specialisaties en 99 advocaten, verspreid over 5 locaties in België (Hasselt, Brussel, Antwerpen, Gent en Lommel).

Zowel individuele freelancers als hun opdrachtgevers kunnen bij ons terecht voor juridisch advies.

Contactpersoon: Julie Van Kerckhoven