"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Next papers

Een overzicht van de gratis e-publicaties van NextConomy, gerangschikt op datum (meest actueel staat bovenaan).

 

VMS aanbieders in België & Nederland | Onderzoeksrapport 2023

Het zesde rapport “VMS-aanbieders in Nederland en België” (editie 2023-2023) geeft een actueel overzicht van de aanbieders van Vendor Management Systeem oplossingen die actief zijn in Nederland en België. Het rapport biedt geeft diep inzicht in de verschillen tussen die aanbieders. Daarnaast geeft het rapport een uitgebreid overzicht van de trends in de wereld van VMS.

(Het rapport is ook als printversie verkrijgbaar voor € 29,50 incl. btw en verzendkosten. stuur hiervoor een mail naar sales@zipconomy.nl)


Download now >
Freelance Management Systemen in België

Een Freelance Management Systeem (FMS) in een online platform en faciliteert alle operationele, financiële en juridische aspecten van de samenwerking van opdrachtgevers met freelancers. Van aanvraag tot betaling. In dit eerste, unieke, rapport zet NextConomy alle informatie over FMS op een rij en laat uitvoerig zien welke FMS-spelers actief zijn in België en wat zij te bieden hebben.


Download now >
MSP aanbieders in Nederland & België | Onderzoeksrapport 2022

Hoe zou het met de MSP–spelers in Nederland en België gaan? Hoe ervaren zij de vele turbulenties in de arbeidsmarkt en de onvoorspelbare economie in (post) coronatijden?  Wat zijn de uitdagingen waar zij voor staan en hoe spelen ze daar op in? Zomaar wat vragen die we ons stelden in aanloop van dit 5de onderzoekrapport naar MSP aanbieders in Nederland en België.

Naast een gratis digitale versie die u hier kunt downloaden is dit rapport voor € 39,50 (incl. btw en verzendkosten) ook als ‘hard-copy’ te bestellen. Stuur daarvoor een mail met uw adresgegevens naar info@nextconomy.be 


Download now >
Technologie voor optimaal beheer van extern talent

Wie stappen wil maken in het optimaal beheren van extern talent, kan eigenlijk niet zonder technologie zoals een VMS.  NextConomy en ZiPconomy hebben voor daarom een handige vragenlijst opgesteld, een ‘self-scan’ om je te helpen bij de nulmeting. In dit e-book laten we verder experts in VMS-technologie en een MSP-dienstverlener aan het woord. In de reeks webinars rond ‘Technologie voor het optimaal beheer van externe talenten’ deelden ze niet alleen hun kennis en ervaringen, maar verzorgen ze ook een demo van hun technologie.


Download now >
VMS rapport (editie 2020)

Alle Aanbieders van VMS-systemen in Nederland en België in kaart gebracht. Plus de laatste trends en ontwikkelingen om het beste VMS systeem te kiezen dat uw inhuurproces van extern talent optimaal ondersteunt.


Download now >
1 2