"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Tips, advies en steunmaatregelen voor freelancers in coronatijden’

Wil jij er graag bij zijn op vrijdag 3 april voor de tweede UNIZO Freelance Friday met als thema ‘Tips, advies en steunmaatregelen voor freelancers in coronatijden‘? Schrijf je dan nu alvast in en blijf als eerste op de hoogte van onze plannen!

Tussen 10u00 en 17u00 kan je als freelancer terecht op www.freelancefriday.be voor gratis advies, handige tips, live chat met experten, livestream webinars en getuigenissen, interessante content en veel meer. De onderwerpen die aan bod komen zijn o.m.

  • Welke steunmaatregelen zijn er voor freelancers in coronatijden?
  • Hoe vang ik annuleringen van opdrachten op een creatieve manier op?
  • Wat als ik ziek of werkonbekwaam ben?
  • Hoe kan ik me beter verzekeren als freelancer?

Deze freelancers en experten staan klaar om jou te adviseren!

  • Sarah Martens (moderator, Presenting Sarah)
  • Frederik Vandermeirsch (ondernemingsconsulent bij Liantis)
  • Laura De Pauw (adviseur bij Liantis)

Inschrijven kan gratis via www.freelancefriday.be

Nathanella Monsaert
Nathanëlla Monsaert is redacteur en grafisch vormgever. Met haar jarenlange ervaring werkt ze elke communicatie uit van A tot Z. Of hoe ze het liever zelf zegt: van A naar Beeld. Ze is een storyteller pur sang en gaat voor NextConomy vooral op zoek naar boeiende verhalen bij freelancers. Bekijk alle berichten van #Nathanella Monsaert