"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Jellow nieuwe partner NextConomy

Webtool wil opdrachtgevers en zelfstandigen dichter bij elkaar brengen.

Jellow België is partner geworden van NextConomy. Jellow is een webtool die sinds kort ook in België freelancers en opdrachtgevers bij elkaar brengt. Het van oorsprong Nederlandse bedrijf maakte onlangs de overstap naar België, gesteund door de  Belgische investeerder Mediahuis.

“Jellow heeft de ambitie om samen met enkele strategische lanceringspartners een kwalitatief netwerk van opdrachtgevers en freelancers op te bouwen”, zegt CEO Mark Willems van Jellow België. Daarin past NextConomy heel goed als partner, zo vindt hij. “Exploring the future of work & the freelance economy, is het motto van NextConomy  en daarin lijken we sterk op elkaar. Jellow is een antwoord op de uitdagingen in de snel groeiende freelance markt  en wij delen onze ervaringen graag met de volgers van NextConomy. De kennis die wij opbouwen over de freelancemarkt, is dan ook bijzonder interessant  om te delen.”

Mark Willems is daarom zeer verheugd over de samenwerking. “NextConomy is erin geslaagd om  op korte termijn het kennis- en informatiepunt te zijn over wat er gaande is in de freelancemarkt in België. We zijn daarom ook enthousiast om onze visie en ervaringen juist daar te delen en zo elkaar te versterken.”

Marleen Deleu van NextConomy: “Prachtig om ons tweede jaar te mogen beginnen met de aankondiging van dit partnership. Jellow heeft weer een heel andere positie op de markt dan onze andere partners en heeft een sterke eigen visie.  Mooi om die met onze lezers te kunnen delen. Dat zal interessant zijn voor zowel de freelancers als hun opdrachtgevers.”

Redactie / Rédaction / Editors NextConomy Bekijk alle berichten van NextConomy