"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Contractor Value Proposition : voor betere resultaten in de war for talent

De bouwstenen die cruciaal zijn om het volledige potentieel van jouw diverse freelance-netwerk optimaal in te zetten ? Tot voor kort zagen veel bedrijven hun relatie met freelancers als een uitwisseling van expertise voor een salaris. Het is tijd om na te denken over het belang van de Contractor Value Proposition (CVP)…

Tot voor kort zagen te veel bedrijven hun relatie met freelancers als een transactie. Het is tijd om na te denken over het belang van de Contractor Value Proposition (CVP) – en hoe deze belofte aan je contingent talent het onderscheid maakt in een krappe arbeidsmarkt.

Een sterk CVP is de sleutel om bekwame professionals aan te trekken.

Lees hier hoe je jouw CVP kunt verbeteren, van de onboarding tot personeelsretentie en hernieuwde betrokkenheid.

Hays offers companies a comprehensive portfolio of services that helps support all their workforce management-related topics – for any form of employment as non-permanent workforce, temporary workers, contractors, consultants and resources engaged under a statement of work Bekijk alle berichten van Hays