"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Gratis business lounges tijdens de week van de mobiliteit

Tijdens de week van de mobiliteit, van 16 tot 22 september, zijn de business lounges van alle Belgische IWG kantoren gratis toegankelijk voor iedereen die dichtbij huis wil werken. Professionals kunnen een dag komen werken in een IWG locatie naar keuze.

Iedereen welkom!

Tijdens de week van de mobiliteit is iedereen welkom om een dag vanuit de business lounges van een Spaces of Regus-kantoor in de buurt te werken om zo van de voordelen van dichtbij huis werken te proeven. De meer dan 50 Belgische IWG locaties liggen vaak in de buurt van treinstations en zijn dus goed bereikbaar voor zij die de auto willen laten staan tijdens de week van de mobiliteit.

Praktisch

Op werkdagen van 16-22 september worden de business lounges van alle Regus en Spaces kantoren in België opengesteld voor professionals die er een dag willen komen werken. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij de community manager aan de receptie van het kantoor.

 Voor een kantoor in de buurt, neem een kijkje op SpacesWorks of Regus of in de respectievelijke apps.

Lees ook :

Redactie / Rédaction / Editors NextConomy Bekijk alle berichten van NextConomy