SLUIT MENU

ManpowerGroup bij de meest duurzame bedrijven ter wereld

ManpowerGroup is door TIME Magazine erkend als een van de Meest Duurzame Bedrijven ter Wereld. Met een score van 70,48 op 100 heeft ManpowerGroup de 96e positie behaald van de 500 gerangschikte bedrijven en is het de leider geworden in de sector van human resources / staffing.

“Voor ons is duurzaamheid geen trend – het is hoe wij ons bedrijf laten groeien terwijl we zorg dragen voor mensen en de planeet. We hebben ambitieuze doelen gesteld en onze Planet Leaders en teams over de hele wereld nemen beslissende stappen om Klimaattransitieplannen uit te voeren,“ aldus Ruth Harper, Chief Sustainability Officer bij ManpowerGroup.

ManpowerGroup pakt verandering aan op vijf belangrijke vlakken: het verhogen van het gebruik van hernieuwbare energie, het verminderen van de uitstoot van onze woon-werkverkeer, het elektrificeren van hun wagenpark, het bevorderen van milieuvriendelijke zakelijke reizen, en het uitbreiden van onze impact in onze toeleveringsketen.

“Deze vooruitgang betekent ook dat we kunnen leiden in het creëren van het talent dat organisaties nodig heeft voor hun eigen groene transitie. Gelijktijdig helpen we mensen nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en een duurzamere toekomst voor iedereen te bouwen.”

Wil je meer lezen over deze erkenning? Kijk dan hier of hier op de website van Time.com

Lees ook :

TAPFIN, ManpowerGroup Solutions’ Managed Service Provider (MSP), provides comprehensive global and local solutions that optimize contingent workforce management and drive performance through people, process and technology. Our MSP has the capability to deliver oversight of your service providers and recruitment vendors. TAPFIN’s mission is to revolutionize the way in which organizations fulfill and manage their contingent workforce. TAPFIN’s sole focus is working with leading organizations to develop, deploy, and enable an integrated approach to analyzing and managing external talent on a global & regional basis. Bekijk alle berichten van Tapfin