"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Demo_Day in Mechelen. Ontdek de tools om rekrutering te boosten

In een krappe arbeidsmarkt kunnen de juiste tools je helpen in de strijd om schaars talent. Maar welke tools zijn er en wat kunnen ze betekenen voor een corporate of bureau? Dat kan je ontdekken op de Recruitment Tech Demo_Day in Mechelen.

Donderdag 2 juni vindt de derde editie plaats van Recruitment Tech Demo_Day in Mechelen. Uiteenlopende leveranciers van recruitmentsoftware uit binnen- en buitenland presenteren hier hun nieuwste oplossingen en gaan met u in gesprek over uw uitdagingen. Tot en met 26 mei kan je je nog gratis aanmelden als rekruteerder.

Uiteenlopende technologieën

Tijdens Recruitment Tech Demo_Day kunt u kennis maken met uiteenlopende technologieën. Van recruitmentsysteem tot chatbot en van matchingtechnologie tot recruitmentdata. Het event bestaat uit een expovloer waar de verschillende leveranciers één-op-één demo’s geven. Daarnaast zijn er een aantal plenaire blokken waar leveranciers een korte pitch geven en vragen beantwoorden van deelnemers en host Carol Geens. Tijdens het event kan je netwerken met vakgenoten en leveranciers en we hebben een overheerlijke lunch voor je klaarstaan.

Eindelijk een eerste fysieke, Vlaamse Demo_Day

Carol Geens van HRlinkiT is tijdens Demo_Day host van het plenaire programma. Ze ziet dat de digitaliseringstrend van de afgelopen jaren zich verder doorzet, maar dan in een versneld tempo: “Er zullen steeds meer recruitmenttools beschikbaar zijn, de candidate experience en digitalisering zullen nog belangrijker worden, en zo ook data-integratie. Wat ik daar zeker over wil meegeven is dat je geen huis verbouwt zonder architect. We willen geen Vlaamse koterij. Als je tools gaat inzetten, neem daar de tijd voor. Maak eerst een plan en ga daar mee aan de slag.

Demo_Day is daar perfect voor. Ik kijk ernaar uit om de eerste fysieke editie in Vlaanderen mee te maken. Dit is het ideale moment om de mensen in levende lijven te ontmoeten en te ontdekken wie de mensen zijn die achter die tools staan, want dat vind ik toch ook erg belangrijk. Als je voor een tool kiest, dan kies je ook voor de ontwikkelaar.“

Meld je uiterlijk 26 mei gratis aan

Als rekruteerder aan corporate of bureauzijde kun je je tot en met 26 mei gratis aanmelden via https://dd.recr.tech/ddbe22nextconomy. In één dag ben je helemaal up-to-date met de laatste ontwikkelingen in de markt om jouw rekrutering te optimaliseren.

Bekijk de video met host Carol Geens: https://www.youtube.com/watch?v=xDUMV0sqV1

Redactie / Rédaction / Editors NextConomy Bekijk alle berichten van NextConomy