"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

FOD Economie publiceert brochure ‘Zelfstandige worden’

De Federale Overheidsdienst Economie, K.M.O., Middenstand en Energie heeft de brochure Zelfstandige worden uitgebracht. Met die brochure informeert ze kandidaat-ondernemers over belangrijke stappen bij de lancering van een zaak.

Wat moet je doen voor de start van je zaak? Welke steunmaatregelen kan je aanvragen? Kies je voor een eenmanszaak of een vennootschap? Welke verzekeringen moet je afsluiten? De brochure Zelfstandige worden informeert kandidaat-starters over de belangrijkste stappen bij de oprichting van een onderneming.

Download de brochure Zelfstandige worden van de FOD Economie.

Nathanella Monsaert
Nathanëlla Monsaert is redacteur en grafisch vormgever. Met haar jarenlange ervaring werkt ze elke communicatie uit van A tot Z. Of hoe ze het liever zelf zegt: van A naar Beeld. Ze is een storyteller pur sang en gaat voor NextConomy vooral op zoek naar boeiende verhalen bij freelancers. Bekijk alle berichten van #Nathanella Monsaert