"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Infographic – Voor 63% van de kandidaten is het kantoor niet langer de ultieme werkplek

Twee op de drie werkzoekenden vindt dat hun aanwezigheid op kantoor niet vereist is om hun job goed uit te oefenen. Dat blijkt uit een wereldwijde studie van HR-dienstverlener ManpowerGroup.

Lange tijd werd de fysieke aanwezigheid van de medewerkers op de werkplek beschouwd als noodzakelijk voor de goede werking van het bedrijf. Maar tijden veranderen. Vandaag vindt 63% van de werkzoekenden dat ze niet voor hun scherm op kantoor moeten zitten om hun job naar behoren uit te voeren. Dat is een van de kernvaststellingen uit het wereldwijd onderzoek van HR-dienstverlener ManpowerGroup ‘Global Candidate Preferences’ bij 13.961 kandidaten actief op zoek naar werk.