"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Hoera! De eerste Total Talent Award komt er aan! Doe je mee?

Talent werkt steeds meer op projectbasis voor organisaties en is in allerlei contractvormen inzetbaar. Wie zijn al onze werkkrachten en hoe laten we ze allemaal maximaal bijdragen aan ons succes? Die vraag is enkel te beantwoorden als je hr-beleid élke werkende omarmt.

Het is geen geheim dat wij bij NextConomy grote voorstander zijn van het integraal beheren van alle talenten die voor een organisatie werken, of ze nu op de loonlijst staan of niet.

Organisaties, technologieën en dienstverleners die dezelfde visie delen en al stappen zetten op weg naar TTM (Total Talent Management) verdienen volgens ons dan ook een forum.

Om hun moed en visie te huldigen, maar ook om anderen die nog twijfelen te inspireren.

Ik ben erg fier om de eerste TTM Award te mogen aankondigen, een initiatief van NextConomy, samen met onze partners ZiPconomy, Werf& en Totalent.eu.

De TTM Award wil ‘early adopters’ van TTM in de spotlights zetten, maar ook hun kennis, ervaringen en inzichten met anderen delen.

Ben jij ook op weg naar TTM? Dan is dit een warme, maar ook dringende oproep om jouw TTM dossier in te dienen en zo mee geschiedenis te schrijven in de HR-wereld en de wereld van werk.

Meer informatie en de link om je aan te melden vind je hier.

Wacht niet te lang: deelnemen kan tot 1 februari 2024.

 

 

De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de Total Talent Summit in Breda op 21 maart 2024, en de cases worden uitgebreid toegelicht op de NextConomy Total Workforce Summit op 21 november 2024.

Veel succes gewenst!

Marleen Deleu

Director Trends & Insights NextConomy

 

Lees ook :

Marleen Deleu
Marleen Deleu - Director Trends & Insights NextConomy - on a mission to bring insights and expertise to the freelance workforce and users of contingent labor in Belgium Bekijk alle berichten van #Marleen Deleu