"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

De all-in-one tool van USG voor je freelancecarrière

De toekomst van werk zit meer dan ooit in eenvoud en snelheid. Nooit waren er meer vacatures, terwijl duizenden freelancers zoeken naar boeiende projecten in hun expertisedomein. Hen snel en efficiënt aan een geschikte opdracht helpen, is dus de boodschap. Het team van USG Professionals lanceert unieke features op de USG Easy app.

Heldere communicatie is de sleutel. En laat dat nu net de kracht van USG Easy zijn. Van de sollicitatie over de uitnodiging voor een gesprek, tot de contractondertekening en de facturatie: elke stap is op een tijdlijn te volgen in de app. En elke communicatie van de bedrijven vloeit naadloos door naar de freelancers. Zo biedt USG 100% transparantie bij elke stap in het proces, en dat is uniek in België.

Vinger aan de pols doorheen je loopbaan

Websites afschuimen op zoek naar een aanbod, vragenlijsten en data invullen, je cv uploaden, assessments … vaak doorlopen freelancers een aanzienlijk proces voor ze solliciteren. En daarna blijft het de vraag of en wanneer ze een antwoord ontvangen. USG Easy maakt komaf met die logge werkwijze. De app zet experten vlot en zonder veel moeite aan het werk bij topbedrijven en houdt hen continu op de hoogte van het aanbod, op maat van hun historiek en interesses.

Je krijgt snel en duidelijk feedback over de ontvangst van je kandidatuur, het afwijzen.

De UX boosten

De app geeft je toegang tot uitdagende projecten bij internationale bedrijven. Om de UX naar nieuwe hoogtes te brengen, gooit de hr-dienstverlener de communicatie helemaal open. “Heeft de klant een update over je kandidatuur? Dan delen we die meteen”, vertelt Barbara Stadsbader, CEO van USG Professionals. “Je krijgt snel en duidelijk feedback over de ontvangst van je kandidatuur, het afwijzen of aanvaarden van je sollicitatie, je afspraken, het verloop van je project en elke stap van de facturatie. Via de berichtenmodule in elke tijdlijn geef je als freelancer ook zelf input en behoud te allen tijde de controle. ’s Avonds nog een afspraak verplaatsen door ziekte? Geen probleem, vermeld het in de chat en wij pikken dit ’s ochtend op met de klant. Loopt je project binnenkort ten einde? Dan start je alvast een nieuwe procedure op.”

Lees meer artikels van USG Professionnal

Bye bye mailbox: alles op 1 device

Je professionele historiek, je lopende sollicitaties, je contracten, facturen en betalingen, je contactpersonen, opleidingen en netwerkevents … Met deze app heb je alles mobiel bij de hand, 7 op 7. Elke stap wordt helder in kaart gebracht op een transparante tijdlijn. Zo verloopt alles intuïtief, van kandidatuur tot betaling.

De calender view is jouw agenda en geeft het uur en plaats van je afspraken weer, net als de gegevens van je contactpersonen. USG treedt daarbij steeds op als intermediair. Geen mailbox of browser meer nodig dus, én je werkt georganiseerd en netjes.

Jouw carrière? Easy!

Net zoals je bij Bol.com makkelijk je pakje kan volgen, volg je met USG Easy je professionele agenda. Dat elimineert heel wat frustraties en computerwerk, en zorgt voor een versnelling van je carrière. “Sinds de lancering van de eerste versie van de app zo’n twee jaar geleden, zien we een exponentiële stijging van het aantal inschrijvingen op ons platform. Een duidelijk signaal dat de nood aan duidelijkheid en eenvoud hoog is bij de freelance community. Met deze nieuwe features komen we daaraan nu nog sterker tegemoet”, besluit Barbara Stadsbader.

Benieuw naar de USG Easy app?


USG Professionals is :

  • Een professioneel staffingbedrijf
  • Een van de grootste hr-dienstverleners in België
  • Een community van meer dan 15.000 gescreende professionals.

Dit laat ons toe om snel te schakelen voor opdrachtgevers en levert de sterkste kandidaten op voor elk project.

Ontdek USG Professional

USG Professionals is een professioneel staffingbedrijf en een van de grootste hr-dienstverleners in België. Met meer dan 30 jaar ervaring zijn we specialist in de werving, selectie en outsourcing van consultants, freelancers en experten in Talent, Change, Crisis, Legal, Finance, Research & Production, Business Transformation, Digitalisation en ICT. Bekijk alle berichten van USG Professionals