"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Onderzoek voor freelancers: deel je verhaal met ons!

Neveen Saied is Doctoral Researcher aan Vlerick in het team van Professor Katleen De Stobbeleir. Samen met onze NextConomy partner GigHouse lanceert ze een oproep aan freelancers om mee te werken aan haar onderzoek naar de loopbanen van freelancers. Een oproep waar NextConomy graag aan bijdraagt. Ben je freelancer? Vul dan de vragenlijst snel in!

Oproep

De gig-economie draait op volle toeren! Vlerick Business School onderzoekt momenteel samen met Gighouse, Dinobusters en 50 Koffies hoe jij, als gig worker, freelancer of zelfstandig consultant, jouw loopbaan beheert en samenwerkt met uw klantorganisaties, terwijl je op de hoogte blijft van de huidige uitdagende omgeving.

Hiervoor nodigt Vlerick je uit om hun enquête in te vullen (max. 20 minuten)! Alle respondenten die deze enquête invullen, ontvangen een persoonlijk en individueel rapport met inzicht in hun resultaat.

Vul de enquête in

Extra

NODIG EEN KLANT UIT EN DOE MEE MET ONS EXCLUSIEVE NETWERK EVENEMENT

Om een dieper inzicht te krijgen en een compleet beeld te schetsen, vraagt Vlerick je ook een van jouw klanten uit te nodigen om deel te nemen aan een korte versie van dit onderzoek.

Alle respondenten die deze enquête invullen, de contactgegevens van hun klanten delen en ervoor zorgen dat hun klanten deelnemen, ontvangen een gepersonaliseerd en individueel rapport, een uitnodiging voor een exclusief netwerkevenement aan het einde van dit project en een voucher van € 10 die kan worden ingewisseld bij AS Adventure.

Tijdens dit netwerk event gaat Neveen Saied dieper in op de cruciale vaardigheden die nodig zijn om te overleven en te gedijen in de gig-economie.

De verzamelde gegevens worden volledig vertrouwelijk behandeld en enkel geaggregeerde resultaten worden anoniem gepubliceerd.

We hopen dat je je ervaring met Vlerick wilt delen! Alvast dank voor je deelname aan dit onderzoek.

Redactie / Rédaction / Editors NextConomy Bekijk alle berichten van NextConomy