"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Uw netto inkomen berekenen én optimaliseren als freelancer.

Gratis webinar voor freelancers met een eenmanszaak.

België staat gekend voor een hoge belastingdruk. De federale regering heeft de laatste jaren maatregelen genomen om die druk te verlagen, zowel voor particulieren als voor ondernemers.

Samen met accountants- en advieskantoor SBB organiseert NextConomy op 14 juni een gratis webinar met de titel “Uw netto inkomen berekenen én optimaliseren als freelancer“.

Toelichting en vragen

In dit webinar geven wij specifiek voor freelancers met een eenmanszaak een toelichting over hoe u vandaag uw parafiscale druk kan berekenen en hoe u die kan verminderen met een aantal optimalisaties. Met het Zomerakkoord wordt op het einde van de webinar ook even stilgestaan bij de vraag of een overstap naar een vennootschap fiscaal interessant kan zijn, wat voor u eventueel een hoger netto inkomen zou kunnen betekenen.

Mevr. Ils Caestecker is fiscaal adviseur binnen het Kenniscentrum van SBB Accountants & Adviseurs en samen met NextConomy verzorgt zij dit webinar. Ils heeft meer dan 10 jaar ervaring als fiscaal adviseur bij BNP Paribas Fortis en Ernst & Young (EY), heeft zij zich gespecialiseerd in het adviseren van KMO bedrijven en zal zij u een praktische toelichting geven over het huidig fiscaal landschap voor ondernemers. Tijdens het webinar is er ook de gelegenheid tot het stellen van vragen. 

Aanmelden

Het webinar is gratis, maar vooraf aanmelden om deel te kunnen nemen is wel noodzakelijk. Aanmelden kan via deze link.

 

Redactie / Rédaction / Editors NextConomy Bekijk alle berichten van NextConomy