"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Maak kennis met hub.brussels

In Brussel is een nieuwe dienst voor gevestigde én voor startende ondernemers geboren: hub.brussels, een fusie van Atrium, Impulse en Brussels Invest & Export. In die nieuwe synergie kunnen de Brusselse ondernemingen meer specifiek en meer relevante ondersteuning krijgen.

Gemakkelijk

De nieuwe ‘onestopshop’ hub.brussels moet het ondernemerschap voor startende en gevestigde ondernemers in Brussel vergemakkelijken. Het nieuwe Brusselse Agentschap voor de Ondersteuning van het Bedrijfsleven is zo de perfecte mix van Impulse, Atrium en Brussel Invest & Export. L’Echo van 19 januari citeert Didier Gosuin (DéFI), Brussels minister van Tewerkstelling, Economie en Beroepsopleiding: ‘Je vindt voortaan alle diensten die ondernemingen tijdens hun volledige levensloop nodig hebben in hetzelfde expertisecentrum. Van de fase voor de oprichting tot de groei- en de internationalisering fase.

Samengesmolten diensten

De drie aparte diensten waren al gevestigd op de Charleroisesteenweg 110. Elke ondernemer kan nu beroep doen op de gebundelde deskundigheid van de drie organisaties: het ondersteunen van jonge bedrijven, de commerciële ontwikkeling met de ondersteuning van achtergestelde winkelwijken en tot slot de buitenlandse handel. hub.brussels spitst zich zo toe op de veranderende sociaaleconomische omstandigheden in de regio. Kortom: alleen maar voordelen voor de Brusselse ondernemers!

Ontdek hub.brussels

Jean-François Dinant
Jean-François est Créateur de contenu (freelance of course) et amoureux de Communication. Pour lui, les #RH, le #Nouveau Monde du Travail, l’#Entrepreneuriat et la #Transformation Digitale sont ses drogues durs. Jean-François is Content Creator (freelance of course) en in love met communicatie. Voor hem zijn #HR, de #NWOW, #Entrepreneurship en #DigitalTransformation zijn harddrugs. Bekijk alle berichten van #Jean-François Dinant