"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Onderzoek naar werk-privé balans en welzijn van ondernemers. Doet u mee?

Een kort onderzoek over een belangrijk onderwerp. Kunnen we 10 minuten van uw tijd vragen?

Wij bij NextConomy peilen graag naar wat leeft bij freelancers. Daarom nodigen we u graag uit om deel te nemen aan een onderzoek naar de work-life-balance en het welzijn van ondernemers. Ook de impact van passie voor het beroep op tijdsdruk, gemoedsrust, geluk en stress worden bevraagd.

Dit onderzoek is een initiatief van Securex, NSZ Neutraal Syndicaat voor Zelfstandigen en de Universiteit Gent.

Bedankt voor uw deelname aan deze enquête. Het invullen ervan zal slechts een tiental minuten van uw tijd in beslag nemen. Al uw antwoorden in deze enquête zijn persoonlijk en vertrouwelijk. Uw gegevens zullen louter voor dit onderzoek gebruikt worden.

Dit is de link naar het onderzoek (Nederlands) :

https://s.chkmkt.com/?e=79239&h=FC72AF50CEC3393&l=nl

Bedankt voor uw medewerking!

Marleen Deleu
Marleen Deleu - Director Trends & Insights NextConomy - on a mission to bring insights and expertise to the freelance workforce and users of contingent labor in Belgium Bekijk alle berichten van #Marleen Deleu