SLUIT MENU

Mini-learning : de arbeidsmarkt beter begrijpen dankzij Federgon

Wat moeten we onthouden van de arbeidsmarkt 2022 om de uitdagingen van 2023 beter te begrijpen?
Hoe heeft de arbeidsmarkt het gedaan in 2022? Wat leert de miserie-index ons? En wat is de impact van de polycrisis? Hoe verhouden we ons tot de andere landen in Europa? En welke uitdagingen wachten ons in 2023?

Voor het derde jaar op rij overloopt Paul Verschueren, Directeur Research & Economic Affairs bij Federgon, in een bondige mini-learning, de belangrijkste en meest markante evoluties van 2022 en blikt hij vooruit naar wat we van 2023 mogen verwachten.

Laat u inspireren:

Lees ook :

Alle artikelen van Federgon

Federatie van de HR-dienstverleners - Fédération des prestataires de services RH Bekijk alle berichten van Federgon

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *