"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Ben je er ook bij op 6 oktober tijdens de Dag van de Freelancer 2022?

Freelancer? Op zoek naar informatie en inspiratie over jouw geldzaken, als ondernemer maar ook privé? Op 6 oktober kan je hier een hele namiddag over bijleren en netwerken tijdens de vierde editie van Dag van de Freelancer.

Dag van de Freelancer vindt dit jaar plaats in Greenhouse BXL in Diegem. We hopen je te verwelkomen voor een hele namiddag vol interessante keynotes en interactieve break-out sessies in kleinere groepen rond het centrale thema

“Financiën? Zo doe je dat”

Robert Vlach
Een van de gastsprekers is Robert Vlach, die je mogelijk kent van zijn internationaal gerenommeerde boek ‘The Freelance Way’. Kijk zeker naar dit filmpje  waarin Robert vertelt over wat je mag verwachten tijdens zijn bijdrage op 6 oktober, of lees het interview dat NextConomy daarover met hem had.

Maar er is nog zo veel meer!

Unizo, Jellow en NextConomy hebben samen een erg afwisselend programma samengesteld rond het centrale thema “Financiën? Zo doe je dat!” met o.a. ook een panelgesprek met Inkopers en Freelancers over tarieven, voorstelling van het Freelancer Focus rapport 2022, …

Suyin Aerts

Net zoals de vorige editie zal Suyin Aerts als moderator alles professioneel in goede banen leiden.

Zelf kijken wij ook erg uit naar het verhaal van Luk Smeyers en de tips van deze top expert en begeleider van startende consultants. Alle kennis, ervaringen, expertise, hindernissen en valkuilen bundelt hij nu in een interessante en inspirerende keynote om onze Dag van de Freelancer mee af te sluiten.Luk Smeyers

Waarna we samen met de sprekers en experten het gesprek tijdens de netwerkreceptie verderzetten. Als dat niet een nog leukere afsluiter is!


 

Het aantal plaatsen voor Dag van de Freelancer 2022 is beperkt, snel inschrijven is dus de boodschap!

Schrijf je nu in of kijk op deze pagina voor meer informatie

Tip! Dag van de Freelancers is ook interessant voor HR-managers en Inkopers die veel met Freelancers samenwerken of dat plannen te doen in de toekomst.

Bekijk de aftermovie van Dag van de Freelancer 2021

Dag van de Freelancer is mogelijk dankzij de steun van:

 

SBB

USG professionals

logo Simplex.png

Redactie / Rédaction / Editors NextConomy Bekijk alle berichten van NextConomy