"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

HR-techbedrijf ProUnity wordt deel van HeadFirst Group

Het Belgische HR-techbedrijf ProUnity, wordt deel van de HeadFirst Group. Beide bedrijven zetten hiermee een belangrijke stap in hun internationaliserings- en platformstrategie.

ProUnity is op de Belgische markt actief als Managed Service Provider (MSP), met een eigen marktplaats en Vendor Management System (VMS). Het helpt organisaties om snel en efficiënt externe medewerkers te vinden en te beheren via één platform. ProUnity bedient ruim veertig opdrachtgevers, vooral grote Belgische bedrijven en belangrijke overheidsorganisaties. Het platform behoudt zijn naam en managementteam.

HeadFirst Group heeft sinds 2016 een Belgische vestiging. Met de toevoeging van ProUnity verdrievoudigt het bedrijf zijn business in België, waarmee het opdrachtgevers internationaal nog beter kan bedienen. Het verbreedt ook zijn techportfolio, dat al bestaat uit het eigen inhuurplatform Select en samenwerkingen met externe VMS-partners. Bij HeadFirst Group werken dagelijks gemiddeld zestienduizend professionals bij ruim vierhonderd opdrachtgevers in Europa. Door de overname verwerft de groep een prominente plek tussen de grote dienstverleners op inhuurgebied.

David Muyldermans, founding partner bij ProUnity, is verheugd over de samenwerking met HeadFirst Group: “Na onze snelle groei komt deze nieuwe stap samen met HeadFirst Group op het juiste moment voor ons team, onze klanten en onze partners. ProUnity werkt al voor grote en internationale bedrijven en we zien hun vraag toenemen. Nu kunnen wij hen een nog krachtiger antwoord bieden. We maken elkaar sterker en zullen met respect voor ieders identiteit verder openbloeien, als mensen en als organisaties.”

“ProUnity is een innovatief techbedrijf, een digital native platformorganisatie, met gevoel voor persoonlijke aanpak” zegt Marion van Happen, CEO bij HeadFirst Group. “Dat heeft ze twee jaar op rij een Deloitte Technology Fast 50 award opgeleverd. HeadFirst Group is van origine een HR-dienstverlener, die nu juist de kanteling maakt naar platformorganisatie. De perfecte balans tussen tech en touch is essentieel in onze dienstverlening en branche. ProUnity zal hierin een versneller zijn.”

Redactie / Rédaction / Editors NextConomy Bekijk alle berichten van NextConomy