proUnity

Wij matchen Freelancers met de beste opdrachten! 

Wij zijn er van overtuigd dat de markt klaar is voor hét alternatief voor de klassieke ‘bodyshopping’ industrie.

proUnity is een kosteloos platform waar professionals en boeiende projecten samenkomen. Eens de job aanvraag gecreëerd en gepubliceerd is, worden de juiste freelancers automatisch op de hoogte gebracht om zich zo op een snelle en efficiënte manier kandidaat te kunnen stellen voor de job waar ze het best bij passen.

Dankzij de revolutionaire artificiële intelligentie en doorgedreven kwaliteitscontroles krijgen de bedrijven de freelancers die ze verdienen. Samenwerken was nooit zo gemakkelijk.

Eens de freelance expert aan boord is, wordt deze opgenomen in de flow van het automatisch én online contracteren, het opvolgen van de tijdsregistratie, het rapporteren en het factureren. Heel dit proces wordt in handen genomen door proUnity. proUnity zorgt eveneens voor de automatische betaling van de facturen. On-demand experten zijn de toekomst. 

Onze kerndomeinen

Wij bieden freelance experten aan in 4 domeinen: IT & Digital, Human Resources, Marketing & Communication en Finance. Slechts één partner en één multi domein platform voor al uw behoeften.

  • Luister hier naar podcast met David Muyldermans, CEO van proUnity, over zijn visie op ‘innovatie’