‘Witboek van Project Sourcing’

22 juni 2021

Dit webinar organiseert NextConomy samen met Federgon

Onze arbeidsmarkt staat voor een aantal grote uitdagingen. De pandemie heeft de structurele zwaktes van onze arbeidsmarkt nog duidelijker blootgelegd en versterkt: structurele krapte, vergrijzing, gebrek aan arbeidsmarktmobiliteit, re-integratie van langdurig zieken, een sterke inactiviteitsmotor, een opleidingsreflex die te weinig ontwikkeld is.

Door werk te maken van transities of een betere arbeidsmobiliteit kunnen talenten en skills beter ontwikkeld en ingezet worden. Een vlotte arbeidsmarktmobiliteit draagt bij tot economische welvaart en persoonlijk welzijn. Vlotte transities zijn de sleutel om zoveel mogelijk mensen aan het werk te krijgen en te houden doordat werknemers sneller overschakelen naar een andere functie binnen hetzelfde bedrijf of doorstromen naar andere sectoren …

Projectsourcing kan – een antwoord bieden op deze huidige uitdagingen van de arbeidsmarkt: Wat is de meerwaarde van projectsourcingbureau’s voor bedrijven , voor werknemers en zelfs voor de overheid ? U komt er alles over te weten tijdens dit webinar.

Federgon

NextConomy organiseert dit webinar samen met Federgon. Namens Fedegron zal Natasja Engels in het webinar meer uitleg geven over projectsourcing en vragen van deelnemers beantworoden. Natasja behaalde een Master in Sociaal Recht aan de VUB. De eerste drie jaar van haar loopbaan werkte Natasja als advocaat. Sinds 2017 is zij aan de slag bij Federgon als Legal Advisor. Natasja is bij Federgon, experte GDPR en sociaal recht. Zij is ook auteur van het Plan voor de zorg dat de federatie recent publiceerde. Sinds 2019 is Natasja bij Federgon ook verantwoordelijk voor en coördinator van de commissie Projectsourcing.

Dit is het vijfde en laatste deel van de NextConomy Mini Learnings over legal thema’s die een belangrijke rol spelen in de samenwerking opdrachtgever – freelancer

Inschrijven