"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Saudi-Arabië lanceert total talent platform

Matchingplatform moet gat tussen werkgelegenheid en Saudi’s talent verkleinen.

Aramco, de staatsinvesteringsmaatschappij van Saudi-Arabië heeft het platform MADD gelanceerd. De website moet talent (vast, tijdelijk en freelance) matchen met banen in Saudi-Arabië.

Via het platform kunnen freelancers en professionals in contact komen met lokale bedrijven. Daarnaast worden services aangeboden om bedrijven te helpen de juiste mensen te vinden. Ook is er de optie om advies te krijgen over contractvormen of de contractering en uitbetaling uit te besteden aan MADD.

Het platform is puur gericht op eigen inwoners van Saudi-Arabië en heeft als doel om te zorgen dat werkgelegenheid die gecreëerd wordt door het economisch vernieuwingsprogramma ook daadwerkelijk meer banen oplevert voor de Saudi’s zelf. MADD heeft dan ook een link met het Taleed programma dat eerder werd opgezet. Dat programma is gericht op het aanjagen van het ondernemerschap binnen Saudi-Arabië.

Redactie / Rédaction / Editors NextConomy Bekijk alle berichten van NextConomy