"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Hoe word je een succesvolle freelancer in 2023

De freelance levensstijl heeft enorme voordelen. Vrijheid. Variatie. Zo ontwikkel je je netwerk en verrijk je je carrière. Maar laten we niet naïef zijn: werken als freelancer heeft ook zijn uitdagingen. En niemand zou erin moeten springen zonder de juiste voorbereiding. Doorgewinterde freelancer of occasionele freelancer? Dit artikel is voor jou. CXC deelt haar beste tips om de kansen te verslaan en een succesvolle freelancer te worden in 2023.

De 9 tips van CXC om in 2023 een succesvolle freelancer te worden

  1. Begin met het op orde brengen van je papieren
  2. Bepaal zo snel mogelijk je niche
  3. Ontwikkel (en onderhoud) je netwerk
  4. Verzorg je online aanwezigheid
  5. Wacht niet tot de opdrachten naar je toe komen
  6. Doe jezelf niet tekort
  7. Bereid je voor op daleperioden
  8. Vraag altijd om aanbevelingen
  9. Neem een opdracht aan buiten je comfortzone

Lees meer over de 9 tips in het CXC-artikel (English only)

Meer weten over CXC

Continuez sur votre lancée :

At CXC we enable companies to achieve a competitive advantage through managing contingent workforce quality, efficiency and risk, while reducing costs. My role involves building out tailored solutions and processes with our clients, to add an additional layer of compliance and governance, mitigating the risk involved with engaging contractors globally & simplifying the overall management of the contingent workforce. Bekijk alle berichten van Hannah Young

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *