"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Mooie kansen voor freelancers

Vanaf 2023 kunnen freelancers en andere privé-actoren via het ProUnity-platform opnieuw hun talent aanbieden aan Smals en haar leden. Nu al publiceren een 50-tal organisaties er dagelijks opdrachten voor externe ICT-medewerkers.

Gratis aanbod met interessante overheidsopdrachten

Smals vzw is de gemeenschappelijke ICT-organisatie van overheden in de Belgische sociale zekerheid en gezondheidszorg, die haar diensten aan kostprijs levert aan de aangesloten publieke instellingen. Het verlengt nu zijn samenwerking met ProUnity, om de aanhoudende vraag naar externe ICT-experts bij de overheden te beantwoorden. De raamovereenkomst is in werking getreden op 1 januari 2023.

De raamovereenkomst laat Smals en haar leden toe om, naast eigen medewerkers in loondienst, ook gericht extern ICT-talent in te zetten, zoals freelancers en professionals uit de privésector. De overheid rekent zo op de terbeschikkingstelling van extern ICT-talent aan een maatschappelijk verantwoorde kost en met prijsevoluties die stroken met de budgettaire discipline die van onze overheid wordt verwacht.

Kandidaten schrijven zich gratis in om mee te dingen naar interessante opdrachten bij bedrijven en overheden. Ze krijgen elke dag opnieuw aanbiedingen om mee te werken aan innovatieve projecten die de samenleving ten goede komen, binnen de strategie van shared services, minimale kosten en respect van de budgettaire discipline die van onze overheid wordt verwacht.

Wie is Smals?

Smals vzw is de gemeenschappelijke ICT-organisatie van overheden in de Belgische sociale zekerheid en gezondheidszorg die haar diensten aan kostprijs levert aan de aangesloten instellingen. Dankzij haar diepgaande technologische expertise, inzicht in de werkprocessen van haar leden, wederzijdse schaalvoordelen en hergebruik levert Smals nieuwe toepassingen en omkaderende diensten met een hoge toegevoegde waarde. Al meer dan 80 jaar is Smals een pionier in de toepassing van informatietechnologie ten behoeve van de Belgische burgers en ondernemingen. Tot de huidige gebruikers behoren onder meer het Federaal Parlement, de Federale overheidsdiensten van Financiën, Justitie, Binnenlandse Zaken, en Ontwikkelingssamenwerking, de Waalse overheid, Sciensano, RIZIV, RVA, Forem, Actiris, de Federale Politie en het Centrum voor Cybersecurity, enz.

Lees ook :

Redactie / Rédaction / Editors NextConomy Bekijk alle berichten van NextConomy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *