SLUIT MENU

CXC EMEA betreedt België

CXC EMEA, de toonaangevende leverancier van ‘contingent workforce management’ ofwel beheer van ingehuurd talent, kondigt met trots zijn intrede in België aan. Deze uitbreiding maakt het mogelijk om diensten zoals wereldwijd contractbeheer en betaling, het zoeken van talent, het beheer van freelancers en de bijhorende compliance, uit te breiden in België.

“We zijn verheugd om onze activiteiten uit te breiden naar België, een land in het hart van de Europese Unie, dat onderdak biedt aan veel van ‘s werelds toporganisaties.” zei Connor Heaney, Managing Director voor CXC EMEA. “We streven ernaar om de complexiteit van het inhuren van werkkrachten voor in België gevestigde bedrijven te verminderen, met een focus op het beheersen van controle, verantwoordelijkheden en risico’s voor deze organisaties.”

Deze mijlpaal is een belangrijke stap voor CXC EMEA in haar missie om bedrijven op een eenvormige manier in contact te brengen met talent in heel EMEA en de rest van de wereld. CXC EMEA is erg gedreven om Belgische bedrijven in staat te stellen freelancers in te zetten om zo meer flexibiliteit én verbeterde kennis en ervaring in hun talentpools in te brengen.

Over CXC EMEA

CXC EMEA acteert als een verlengstuk van HR- en inkoopfuncties, en neemt de verantwoordelijkheid voor het volledige ingehuurde personeelsbestand over. We beheren de zichtbaarheid, kosten en controle ervan. We maken ook een ‘talent first-benadering’ mogelijk – inclusief toegang tot nieuw en bekend talent, alsook het verbeteren van de betrokkenheid en prestaties van dit externe personeelsbestand.

Redactie / Rédaction / Editors NextConomy Bekijk alle berichten van NextConomy