"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

ProUnity wint Deloitte 2021 Technology Fast 50 Enterprise Software award

Voor het tweede jaar op rij heeft ProUnity een Deloitte’s Technology Fast 50 award gewonnen. Vorig jaar kwam de HR Tech-innovator ook als grote winnaar uit de bus met een recordgroei van 82.677,34% (en neen, dit is geen tikfout!).

ProUnity wint  de Deloitte 2021 Technology Fast 50 Enterprise Software award 2021. Dit jaar wint het innovatieve Brusselse bedrijf de prestigieuze award in de categorie Enterprise Software. Daarnaast haalde het zilver in de algemene rangschikking, met 8.154% groei, na o2o – Company Bike Lease. CEO en Partner David Muyldermans nam de prijs in ontvangst tijdens de (door Corona) beperkte plechtigheid.

“Dit is een bijzondere dag voor ProUnity, zegt David Muyldermans, CEO van ProUnity. “Onze continue groei in de afgelopen vier jaar is te danken aan het enthousiasme en harde werk van het hele team en aan de hechte samenwerking met onze klanten. Samen hebben we de uitdagingen van de laatste jaren omgebogen tot opportuniteiten. En dat loont!”

Nieuwe award kroont het teamwerk voor het tweede jaar op rij.

Echte hr-tech innovator

ProUnity neemt in de HR markt een mooie plaats in als een gerespecteerde business-to-talent matchmaker. De HR tech-innovator verenigt recruiters, freelancers en dienstverleners op één centraal platform. Bedrijven vinden er niet alleen snel on-demand experten, ze beheren er ook efficiënt de volledige samenwerking mee. Het vernieuwende model maakt het werken met flexwerkers veel eenvoudiger én zorgt voor besparingen. Ook voor externe medewerkers is het een zegen: zij vinden mooie projecten en beheren hun administratie veel vlotter.

“Ons platform is vandaag krachtiger dan ooit,” voegt David Muyldermans eraan toe. “Zowel in bedrijven als bij de overheid worden de ruime functionaliteiten van ons platform alsmaar meer gewaardeerd, en ook steeds meer freelancers en servicebedrijven sluiten zich bij ons aan.”

Bron: proUnity

Redactie / Rédaction / Editors NextConomy Bekijk alle berichten van NextConomy