"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Auteursrechten, kleine lettertjes in de wetgeving en grote verschillen op je bankrekening

Op 5 oktober start een nieuwe reeks NextConomy Mini Learnings voor freelancers en opdrachtgevers. We brengen kennis en inzichten rond het centrale thema ‘ Let ‘s talk money!’. Alles wat je moet weten over geldzaken in de samenwerking tussen opdrachtgevers en freelancers.

Over dit evenement

Voor dit webinar op 5 oktober 2021 mag NextConomy rekenen op de expertise van Stan De Vocht van Creative Shelter. Tijdens deze sessie vertelt Stan De Vocht je hoe je als creatieve freelancer met één klik je auteursrechten kan verzilveren. Schrijf je in en ontdek hoe jij meer kan verdienen voor hetzelfde werk op je creatieve opdrachten.

Schrijf je hier in

Stan De Vocht is de oprichter en bestuurder van Creative Shelter. Hij heeft reeds meer dan 10 jaar praktijkervaring in intellectuele-eigendomsrechten bij onder andere Allen & Overy, iMec en UGent. Hij kent de regels rond auteursrechten als geen ander en heeft er zijn missie van gemaakt om creatieve professionals te helpen hun auteursrechten te verzilveren zonder gedoe of extra administratie.

Over de Mini Learnings

NextConomy werkt voor de Mini Learnings samen met experten op het gebied van verbeteren van het financiële resultaat voor freelancers of hun opdrachtgevers. De Mini Learnings zijn informatief en interactief zodat je steeds je vragen kan stellen aan de experten. Na de uitzending maken we een verslag en kan je de opname herbekijken op de website van NextConomy.

Mini Learnings gaan altijd door op een dinsdag van 11.30 u tot 12.15u.

Ook voor deze Mini Learnings kan je je al aanmelden

19 oktober 2021 – Freelancer? Zo word je financieel (nog meer) gezond! – Info & Inschrijven

23 november 2021 – GDPR, een dure grap? – Info & Inschrijven

Redactie / Rédaction / Editors NextConomy Bekijk alle berichten van NextConomy