"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

7 oktober 2021 is het weer zover: de jaarlijkse ‘Dag van de Freelancer’

Na de noodgedwongen online editie van vorig jaar hopen we je dit jaar opnieuw te kunnen ontvangen in De Melkerij te Zemst voor de derde editie van de ‘Dag van de Freelancer’!

NextConomy samen met Unizo en Jellow bieden je op 7 oktober e.k. een interactieve namiddag met interessante keynotes en een spectaculaire verrassing. Voor zij die niet aanwezig kunnen zijn, wordt het event live gestreamd.

Centraal thema

Het thema van deze 3e editie is ‘Fatsoenlijk samenwerken – zo doe je dat’.

Want laten we eerlijk zijn: als freelancer verloopt de samenwerking met je opdrachtgevers niet altijd vlekkeloos. En ook als opdrachtgever heb je wel eens uitdagingen bij het inzetten van een freelancer, toch?

En oh ja, ook dit jaar krijg je de meest opmerkelijke resultaten uit het Freelancer Focus rapport in primeur voorgesteld door Danny Van Assche, topman van UNIZO.

Weer zoals voor de pandemie

Zoals het er nu naar uitziet zullen we ook eindelijk terug fysiek kunnen netwerken met freelancers, experten en met opdrachtgevers. We sluiten de dag af met een receptie met aangepaste drinks & snacks. Uiteraard zullen we te allen tijde de geldende Covid-19 maatregelen respecteren.

Voor wie?

Dag van de Freelancer is voor freelancers, maar ook voor hun opdrachtgevers! Dat wil zeggen HR-managers, inkopers, bedrijfsleiders en alle andere belanghebbenden die betrokken zijn bij de wereld van freelancen.

Het programma vind je op de speciale ‘Dag van de Freelancer’ website, waar je ook de link naar de inschrijfmodule vindt. Reserveer je plek tijdig! Het aantal plaatsen is beperkt en de early bird voordeelprijs geldt maar tot begin september.

Kijk hier naar de impressie van de vorige editie in Zemst en lees het verslag hier.

Dag van de Freelancer is mogelijk dankzij steun van SBB.

Marleen Deleu
Marleen Deleu - Director Trends & Insights NextConomy - on a mission to bring insights and expertise to the freelance workforce and users of contingent labor in Belgium Bekijk alle berichten van #Marleen Deleu