"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Wanneer bullshit jobs en het zoeken naar zingeving leiden tot freelancen

Interview met Laetitia Vitaud

Het pakket met hun individuele sociale voordelen opnieuw samenstellen om relatieve economische zekerheid te bereiken. Dat is volgens Laetitia Vitaud, auteur en spreker over de toekomst van werk, de uitdaging voor freelancers. Maar wat zijn de uitdagingen voor bedrijven en overheden?

Ontdek ons interview met de auteur in deze video (ondertiteld in NL) naar aanleiding van het boek ‘Du labeur à l’ouvrage’

Jean-François Dinant
Jean-François est Créateur de contenu (freelance of course) et amoureux de Communication. Pour lui, les #RH, le #Nouveau Monde du Travail, l’#Entrepreneuriat et la #Transformation Digitale sont ses drogues durs. Jean-François is Content Creator (freelance of course) en in love met communicatie. Voor hem zijn #HR, de #NWOW, #Entrepreneurship en #DigitalTransformation zijn harddrugs. Bekijk alle berichten van #Jean-François Dinant