"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Realiseer bedrijfsgroei door jouw werknemers meer verantwoordelijkheden te geven

Hoe zorg je ervoor dat ongemotiveerde of slechtgeplaatste werknemers de groei van je bedrijf verhinderen? Met haar jarenlange ervaring als interim-manager en consultant in sales is Julie Follet dé expert op dat vlak.

Julie Follet heeft deze situatie regelmatig gezien. Maar tijdens haar verschillende opdrachten heeft ze ook geleerd hoe ermee om te gaan. Aan Boudewijn Dupont, ceo van het interim managementbureau 3W legt ze uit hoe medewerkers verantwoordelijkheid laten nemen en een duidelijke langetermijnvisie opstellen, gegarandeerd vruchten zal afwerpen.

3W Executive Interim Management: Strong leadership with the right people in place. 3W has the largest network of management experts and consultants in the Benelux. Bekijk alle berichten van 3W Executive Interim Management