"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Dag van de Freelancer – 10 oktober 2019

Op donderdag 10 oktober 2019 slaan JellowNextConomy en UNIZO de handen in elkaar tijdens de eerste Dag van de Freelancer.

Hoe ziet het freelance ondernemen in Vlaanderen er vandaag en morgen uit? Waar liggen freelancers van wakker? Hoe ze komen aan hun klanten? Wat zijn de resultaten van het Freelancer Focus Rapport? En welke leuke trends komen er in de toekomst nog aan? Dát ontdek je tijdens onze Dag van de Freelancer!

Maar dat is nog niet alles. Want met de hulp van onze sprekers word jij binnenkort een betere opdrachtgever of een betere freelancer. Onder meer Ellen Pensaert (Legal & HR senior counsel, Furbo Legal), Marleen Deleu (Director Trends & Insights, NextConomy) en Danny Van Assche (gedelegeerd-bestuurder UNIZO) geven jou dé tips & tricks die je nodig hebt om als freelancer en opdrachtgever optimaal samen te werken.

Voor wie bedoeld? Voor freelancers, maar ook voor hun opdrachtgevers! Dus ook HR managers, Inkopers, bedrijfsleiders of andere ‘stakeholders’ die betrokken zijn met de wereld van het freelancen.

Presentatie door Ilse De Vis

Het voorlopige programma vind je hier. Schrijf nu in met Early Bird korting en noteer met stip in jouw agenda!

Praktisch

Donderdag 10 oktober 2019

13:00 – 19:00 u

Locatie: De Melkerij

3A Brusselsesteenweg

1980 Zemst

Marleen Deleu
Marleen Deleu - Director Trends & Insights NextConomy - on a mission to bring insights and expertise to the freelance workforce and users of contingent labor in Belgium Bekijk alle berichten van #Marleen Deleu