"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Misverstanden over interim-management uit de weg geruimd

De kostprijs van een interim-manager wordt door tal van factoren bepaald. Deze en andere inzichten over interim-management deelt Boudewijn Dupont van 3W in dit informatieve webinar, vol met feiten en cijfers.

Interim-management is alleen geschikt voor crisissituaties. En, interim-managers zijn heel duur! Twee van de grootste misverstanden over interim-management die Boudewijn Dupont, Managing Director van 3W, in zijn webinar graag uit de weg ruimt.

“Een interim-manager kan natuurlijk een uitstekende manier zijn om een crisis op te lossen. Maar veel vaker wordt een interim-manager ingezet om een change tot stand te brengen of een organisatie te laten groeien.” Boudewijn onderbouwt deze stellingname met interessante cijfers uit binnen en buitenland.

Appels met peren vergelijken

Een vergelijking maken tussen de kosten van een manager op de payroll en een interim-manager is appels met peren vergelijken stelt Boudewijn. Toch doet hij in het webinar een poging. Een uitsplitsing van alle directe en indirecte kosten laat het verschil tussen beide contractvorm zien.

Minstens zo van belang zijn de parameters die Boudewijn opsomt die invloed hebben op het tarief. Parameters die de totale kosten van het inzetten van een interim-manager flink kunnen beïnvloeden. De aard van het project, de lengte van de opdracht, de waarde die een opdracht kan hebben voor de carrière van de interim-manager, de fun-factor. Het zijn een paar van de punten die Boudewijn noemt.

Meer informatie over het inzetten van interim-managers en de actuele trends in de markt van interim-managers zijn te zien en horen in het onderstaande webinar.

Redactie / Rédaction / Editors NextConomy Bekijk alle berichten van NextConomy