"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Hoe je onderneming heruitvinden ?

Is het mogelijk om je bedrijf heruit te vinden? Dat is de centrale vraag in het boek Reinventing Organizations van Frederic Laloux. Nu vult hij dat boek aan met videoserie Insights for the journey waarin hij vertelt hoe je je onderneming transformeert.

Na de lancering van zijn boek Reinventing Organizations ontmoette Frederic Laloux tal van ceo’s die hun zaak door een transformatieproces loodsten. Tijdens die gesprekken hoorde hij vaak dezelfde vragen, verzuchtingen, valkuilen en oplossingen. Daarom besloot hij om die verhalen te delen via de vlogserie Insights for the journey.

Thema’s

Wat zijn jouw drijfveren? Hoe aanvaard je jouw angsten? Hoe zet je een strategisch plan op? Dat zijn enkele thema’s waarover Frederic Laloux vertelt. De eerste video’s uit de serie Insights for the journey zijn gelanceerd en hij belooft dat er nog veel meer volgen.

Heb jij het boek van Frederic Laloux gelezen? Of volg je de vlog-serie? Welke inzichten heb jij eruit gehaald? We horen het graag hieronder.
Bekijk de video’s Insights for the journey van Frederic Laloux.

Nathanella Monsaert
Nathanëlla Monsaert is redacteur en grafisch vormgever. Met haar jarenlange ervaring werkt ze elke communicatie uit van A tot Z. Of hoe ze het liever zelf zegt: van A naar Beeld. Ze is een storyteller pur sang en gaat voor NextConomy vooral op zoek naar boeiende verhalen bij freelancers. Bekijk alle berichten van #Nathanella Monsaert